laupäev, 18. juuli 2015

Kõige tähtsam on hommikusöök - home made granola!


Minu töökoht, Golden Club on tervisliku eluviisi ja spordi keskus. Ja me kõik teame, et need tõeliselt maitsvad toidud ei pruugi just kõige tervislikumad olla. Seetõttu ma vähemalt üritan mingis osas paindlik olla ja kalorid, rasvad, suhkrud kontrolli all hoida. Hommikusöök on üks selline mõnus osa päevast, mil meie pere tavaliselt ei istu ümber laua koos (seda teeme õhtuti). Igaüks on omas tempos ning tegemistega ja nii just meile sobib. Me ärkame ka talvisel perioodil vähemalt 1 h enne väljasõitu, nii jääb tegelikult aega ka rahuliku "ärkamise" peale ja hommikusöögi nautimisele.

Golden Clubi peatreener Martin soovitas vältida laual maitsestatud poejogurteid ning "valmis" müslisid. Ja nii olen ma juba mõnda aega jogurteid ise maitsestanud nii panna cotta vormis kui tavalisena. Suvi on ekstra äge oma kohaliku kraami poolest ning seekord sai Liisu rattaga metsa saadetud mustikate järgi. Maasikad tulid oma peenrast ja müsli tegin järgnevatest komponentidest:


  • täistera kaerahelbed
  • mandlilaastud
  • mandlid
  • india pähklid
  • kõrvitsaseemned
  • rosinad
  • kuivatatud jõhvikat
  • paar nööpi valget šokolaadi
  • mett ja natuke võid
Röstisin kõik pannil ning valmis ta saigi :)

Ilusaid suvehommikuid!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar